Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Play

Loading ...

Inizia la “Fermentazione” per la 49′ Edizione della Sagra del Carciofo di Sezze

Birra Artigianale di sezze, Evado, sezze, la macchia, setino, carciofo,

Iniziata una nuova sfida per l’Associazione Culturale “La Macchia”.

Dopo aver avviato con successo il progetto culturale Spazio33-Laboratorio Artistico Sperimentale, anche il progetto di riqualificazione e valorizzazione del territorio che prende il nome  “Evado-LiberaMente Fuori” decolla.

In occasione della 49esima Sagra Del Carciofo l’associazione Setina ha infatti deciso di dare ancora più importanza al principe della tradizione culinaria locale. Il carciofo, rigorosamente raccolto nelle campagne locali, quindi, non più come solo prelibatezza nei nostri piatti ma anche un fresco elisir nei nostri bicchieri.

La prima Birra al Carciofo di Sezze ha iniziato a prendere vita proprio da ieri e sarà presentata il 14 e 15 Aprile (la due giorni di Sagra) grazie anche ad un partner ormai consolidato e sempre più legato al lavoro ovvero l’Associazione Semi(di)Libertà ONLUS, che promuove un programma di recupero dei detenuti del carcere di Rebibbia per il loro reinserimento nella società.

Mentre la fermentazione della nuova birra è partita è stato lanciato un contest sui canali social dell’associazione La Macchia per trovare il nome della nuova produzione.

Per partecipare al contest visita la pagina Facebook dell’Associazione “La Macchia”

Birra Evado, Birra artigianale, sezze, sagra del carciofo, web, google, la macchia. macchia, associazione sezze, cultura, sezze romano

POTREBBE INTERESSARTI

Realizzato da Sodano Consulting